darkness59 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bana kaydadeğer metal grupları ve taptığınız şarkılarını sölermisiniz ben startı verdim ---METALLİCA--1-Unforgiven 2-Nothing Else Metters 3-Turn The Page (daa varda şuan yeter bukadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sweet child o mine november rain don't cry estranged bunların hepsi gnr şarkısı biliyosun herhalde daha bi sürü var ama bunlar başlangıç için ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 abi başlık nsl bişey yaw metal dinleyin biraz başlığa bak sen dedin die millet metal mi dinliycek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 dik tutulan tebeşir sesi verelim, pek metal değil ama idare eder. e zaten buranın yarısı metalci, zaten dinliyoruz ailecek:) bak şimdi bişey diyecem millet doluşacak: IN FLAMES kahvaltı masasına gelen arılar gibi doluşun bakalım metallika şarkıları verdiğine göre sen daha işin başındasın. daha neler neler var.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bu arada ne metallica'nın ne de guns'n roses'ın metal müzik yaptığını belirtelim de.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Metallica ne yapıyor sole bize?kapsamlı olarak yanı bı albumle degil..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş? [bir ustteki mesaj quotelanmaz kuralini hatirlatirim /hh] [Bu mesaj HellHound tarafından 10 Eylül 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 aslinda saka gibi bir baslik ve ilk mesaj... supheleniyorum zaman zaman[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Vaaay Metalika dinliyoz cok kuluz[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bu topice bu smili :rock:[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: HellHound, 10 Eylül 2005 20:53 tarihinde demiş ki: aslinda saka gibi bir baslik ve ilk mesaj... supheleniyorum zaman zaman hoca keske suphelenmekle kalsaydin, topicin yarisini temizlemissin. ;p[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bisi temizlemedim bir quote sildim o kadar iftira, saibe, sonra millet geliyor despot mod diyor, adimiz cikiyor[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Vaaayy metalika abi sen tam metalçisin ya. la ho ba rey[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ahaha despot mod. :P Başlık kriz getirici bu arada.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: kaleidoscopic, 10 Eylül 2005 20:33 tarihinde demiş ki: dik tutulan tebeşir sesi verelim, pek metal değil ama idare eder. e zaten buranın yarısı metalci, zaten dinliyoruz ailecek:) bak şimdi bişey diyecem millet doluşacak: IN FLAMES kahvaltı masasına gelen arılar gibi doluşun bakalım metallika şarkıları verdiğine göre sen daha işin başındasın. daha neler neler var. stye gencligi sizi :P[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here? The abuse that we use I do not longer care The cold worms and me, we are all right, we are free The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide. In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Bende oraya yazcakdım aslında metal değil ama diye peki o zaman cevaplayın gnr nin müzik türü nedir tam kapsamlı olarak adlandırırsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: HellHound, 10 Eylül 2005 20:59 tarihinde demiş ki: bisi temizlemedim bir quote sildim o kadar iftira, saibe, sonra millet geliyor despot mod diyor, adimiz cikiyor şaibeli bi despotsun olm.ben buraya noisecorela alakadar bi msg attığımı hatırlıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Arkadaş Metallica yazmış . Metallica'ya laf atanlarıda anlamıyorum . Özenti gençlik imajı altında bir grup zavallısınız :) . Ben Metallica'yı ortaokul döneminde dinledim hala saygım sonsuzdur . Cliff Burton , Dave Mustaine , James Hetfield , Lars Ulrich ile 1 album , Mustaine'siz sonraki 2 ve Burton'sız son album . Bu ilk 4'ü metal dünyasında parmakla gösterilcek yapıtlardır . Bu kadar yetenekli kadro şu an ne kadarını kullandıkları tartışılır Dream Theater ve bir kaç grupta var . Kill'Em All kusursuz , Ride The Lightning ilkini göre sönük kalsada genede albumün yarısından fazla hit eser . Master Of Puppets'tan Orion 'ı al tek başına yeter . And Justice For All gene hit bir album . Metallica Black'de grup yavaşlıyor ve Load'da bitiyor ( Metal dönemi bitiyor , grup benim içinde orada bitiyor ) Ama bu Metallica'yı sadece Türkiye'de -18 genç grubu dinliyor diye nefret etmek anlamına gelmez . Ben anlamıyorum ne dinliyorsun ? Abi metallica'dan nefret ediyorum Cradle Of Filth dinliyorum . Bi ****r git diyesim geliyor içimden ama diyemiyorum . Bunun neresi mantıklı , toplum psikolojisi bu . Millet mavi giyerse ben mavi giymem kırmızı giyerim .Millet Metallica dinliyor hep veletler dinliyor ben de başka bişi dinliyim . Hatta dinleyenlere de bebe muhabbeti yapıyım . Metallica'yı şu an dinlemiyorum ama dinlememin sebebi sıkılmam , bir gün yeniden dinleyeceğim elbet ama özlemek için ara verdim . Kusra bakmayın ama dinleyenede laf ettirmem . Bana bulun bi "Phantom Lord" , size aferin . Başta saydığım ( her ne kadar o grup 1 yıl kadar bile durmadı ama ) Mustaine , Burton ikilisi oldukça Metallica tarihin sayfalarında hep yer alacaktır . - İtirazı olan ;) Saygılarımla... - Bu arada Metal dinleyelim :) ; Blind Guardian - Don't Talk To Strangers Blind Guardian - Fiddler Of The Green Iced Earth - Blessed Are You Metallica - Phantom Lord :) - Arkadaşım Guns'n Roses metal müzik yapmıyor ama hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye :) Sana tavsiyem "Welcome To The Jungle" dinlersen sevinirim . Güzeldir , hoştur , tadından geçilmez . - [Bu mesaj Deathblade tarafından 11 Eylül 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: kaleidoscopic, 10 Eylül 2005 20:33 tarihinde demiş ki: dik tutulan tebeşir sesi verelim, pek metal değil ama idare eder. e zaten buranın yarısı metalci, zaten dinliyoruz ailecek:) bak şimdi bişey diyecem millet doluşacak: IN FLAMES kahvaltı masasına gelen arılar gibi doluşun bakalım metallika şarkıları verdiğine göre sen daha işin başındasın. daha neler neler var. HAYIR! Ben asit dinliyorum Durun durdun varmayın AH![signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben metal dinlemiyorum...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Deathblade, 11 Eylül 2005 00:58 tarihinde demiş ki: Blind Guardian - Fiddler Of The Green BG'nin diil o sarki Demons & Wizards'in duzelteyim[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 metalin türüne gore değişir tabi :) power - nightwish gothic - theatre of tragedy death - marilyn manson[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Nightwish diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Blind Guardian dan Past and Future Secret Bard's Song Another Holy War A Perfect Circle dan Passive The Hollow The Noose Tabi klasik action muziklerimiz Criminal ve Tear Away siz olmaz al dinle kulağının pası silinsin[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her [Bu mesaj Zephyros tarafından 11 Eylül 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Cradle of filth'ten >>> Mannenquin From cradle to enslave Scorched earth erotica vampire babylon ad her ghost in the fog nymphetamine angel of death cover Cthulhu dawn dusk and her embrace no time to cry gabrielle thank god for the suffering sleepless nemesis Lord abortion hallowed be thy name etc etc HEPSİ GÜZEL !!! :rock?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin [Bu mesaj Gothic_Angel tarafından 11 Eylül 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bi sevemedim su grubu yaw gothic[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar